2019. január 17. csütörtökAntal, Antónia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Bukarest lesz az első közép-kelet-európai város, ahol az Uber elindítja az UberGREEN-t

2017. november 01. 16:07, utolsó frissítés: 2017. november 02. 11:20

Az Uber 2018 januárjában mutatja be az UberGREEN-re keresztelt szolgáltatását Bukarestben.

A román főváros lesz az első közép-kelet-európai város, ahol a társaság elindítja ilyen jellegű szolgáltatását, mondta Pierre-Dimitri Gore-Coty, az Uber üzleti tevékenységinek az európai, közel-keleti és afrikai vezetője.

Az UberGREEN 100%-ban elektromos autókat kínál az ügyfeleknek, ez a szolgáltatás jelenleg olyan fővárosokban érhető el, mint Lisszabon és Párizs.

A társaság jelenleg Bukarestben három szolgáltatást kínál az embereknek: az UberX, UberSelect és az Über Child Seat szolgáltatásokat.

„Bukarest híres építészeti örökségéről, kulturális életéről, különleges ételeiről és hírhedt a forgalmáról is. Mi a hatóságok és a városi mobilitási szervezetek partnerei kívánunk lenni az Európai Unióban, és mivel Románia az Európai Unió egyik fontos országa, mi folytatni szeretnénk a helyi közösségekkel a megkezdett párbeszédet a közlekedés jövőjéről. Örömmel jelentem be, hogy januártól bevezetjük az UberGREEN-t Bukarestben is. Ez a szolgáltatás 100%-ig elektromos autókat biztosít az ügyfeleknek. Ez a szolgáltatás már elérhető olyan fővárosokban, mint Lisszabon vagy Párizs. Bukarest lesz az első közép-kelet-európai város, amely rendelkezik majd UberGREEN-el", mondta Pierre-Dimitri Gore-Coty.

Az UBER-t az Amerikai Egyesült Államokban alapították 2009-ben. 2015 februárjában kezdte meg tevékenység Bukarestben, majd terjeszkedett tovább Kolozsvár, Brassó és a múlt évben Temesvár területére is.

A vállalatnak a múlt évben 4,52 millió lejes forgalma volt Romániában, ami az előző évinek a háromszorosát jelenti. (romaniainsider)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

Régi oldal >