2019. július 23. keddLenke
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szombaton elektromos hulladékgyűjtési akciót tartanak Székelyudvarhelyen

2019. április 01. 13:26, utolsó frissítés: 13:26

Április 6-án lesz az idei tavasz elektromos hulladékgyűjtési akciója Székelyudvarhelyen.

A város polgármesteri hivatala a RoRec – Román Újrahasznosító Egyesület, az SLC Egyesület és az RDE Harghita Kft. közös programja által, idén ismét felelősen lehet megszabadulni a felgyűlt elektromos hulladéktól, írja sajtóközleményében Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala.

A közlemény szerint a környezetet igencsak megterhelő elektromos hulladékot délelőtt 10 és délután 17 óra között kell a már megszokott gyűjtőpontok valamelyikére szállítani. Ezek a következők: a Kaufland parkolója, a Digitál 3 parkolója, a szombatfalvi vasútállomás, a Tábor-negyedi Horizont üzlettel szembeni parkoló.

Az ép formában leadott fagyasztóládákért, hűtőszekrényekért, fagyasztókért 20, az épen leadott mosó- és mosogatógépekért, ruhaszárítókért, légkondicionálókért szintén 20, az ép formában leadott 30 kilónál súlyosabb elektronikai készülékekért 10 lej értékű ajándékutalványt kapnak a környezettudatos udvarhelyiek.

A leadott hulladékért tombola is jár, amelynek sorsolására 17:30-kor kerül sor. A nyeremények a következők: 2 db porszívó, 5 db vasaló, 8 db szerszámkészlet. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

Régi oldal >