2020. május 29. péntekMagdolna
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Pandává festettek át kutyákat egy kínai kávézóban, hogy jobban menjen az üzlet

2019. október 29. 14:40, utolsó frissítés: 14:40

Egy csengtui kávézóban azért festettek át fekete fehérre a saját csau csau kutyáikat, hogy az állatok jobban hasonlítsanak a pandákra, és így a kávézó még inkább kiemelkedjen a konkurencia közül. A kínai kávézó egyébként éppen az óriáspandák szülőhelyéhez közel, a város délnyugati részén található.

Az átfestett csau csau kutyák a csengtui kávézóban. Forrás: Zhang Lang/China News Service/VCG via Getty Images/cnn.comAz átfestett csau csau kutyák a csengtui kávézóban. Forrás: Zhang Lang/China News Service/VCG via Getty Images/cnn.com


A kávézó egyébként a kutyaátfestős szolgáltatását is népszerűsíteni kívánta azáltal, hogy 1500 jüanért (kb. 912 lejért) szívesen átfestette azoknak a gazdiknak a kutyáit, akik azt szeretnék volna, hogy kedvencük inkább hasonlítson egy pandára, mint egy kutyára.Miután a fenti felvételek kikerültek a kínai közösségi oldalakra, az állatvédő civilek körében nagy felháborodást váltottak ki, az állatok jogaiért harcoló PETA szervezet is megszólalt az ügyben, akik hangsúlyozták, hogy rendkívül veszélyes az állatokra nézve az, ha befestik őket. (CNN/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

Régi oldal >