2021. szeptember 25. szombatEufrozina, Kende
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Állattemető nyílhat Bihar megyében

2020. augusztus 21. 14:08, utolsó frissítés: 14:08

Két nagyváradi fiatal gondolt egyet, és kitaláltak egy kezdeményezést, amely hiánypótló a városban: állattemetőt nyitottak a város közelében.


Alex Mada a Tom-Tom Grooming nevű állatszépségszalon tulajdonosa azt mondja, nagyon sok kliensén látja, mennyire ragaszkodik a négylábú barátjához, csakhogy az a probléma, hogy gondolni is kell arra, hogy mi fog történni a kis kedvenc halála után.

Mivel Bihar megyében nincs lehetőség eltemetni egy állatot - ha az elpusztul, akkor legfeljebb a hatóságokat lehet értesíteni, akik intézkednek az elszállításról - Alex és barátnője vásároltak egy 3200 négyzetméteres telket Magyargyepes falu mellett (Miklósirtás község), és jelenleg az engedélyek kiállítását várják. Azt mondják, az eladott parcellákon majd a tulajdonosok alakíthatják ki a sír kinézetét, ők maguk nem valami komoly temetőt képzelnek el, inkább egy parkot, amely jobban illeszkedik az elhunytak játékos természetéhez.

Egyelőre a parcellák áráról nincs döntés, de azt mondják, megpróbálnak majd minél olcsóbban árusítani, hogy a lehető legtöbb gazdi méltóan temethesse el a kedvencét. (ebihoreanul)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

Régi oldal >